fbpx

Logo Borduren

Borduurwerk wordt steeds populairder. Het is heel erg duurzaam en geeft een mooie herkenbare uitstraling. Bedrijslogo of verenigingslogo borduren wij proffesioneel op uw bedrijfs- of verenigings- kleding. Een mooi en goed geborduurd logo is het visitekaartje voor je bedrijf of vereniging.

Al mijn borduurwerk van ontwerp tot de realisatie wordt in mijn eigen atelier uitgevoerd. En is dus altijd een uniek stuk.

Ik lever u graag het textiel aan om op te borduren t-shirt, blouse, vest etc. Maar u mag ook uw eigen textiel aanleveren.

Mijn atelier is niet geschikt voor grote massaproducties. Ik sta hierdoor wel garant voor een goede en snelle service en kunt u dus ook voor รฉรฉn of twee logo's bij mij terecht.

Voor logo's geldt dat er eenmalig een borduurkaart moet worden gemaakt. Omdat een borduurmachine geen grafische bestanden kan lezen wordt met speciale software het grafische bestand omgezet in een borduurpatroonbestand dat de borduurmachine kan uitvoeren. Dit borduurpatroonbestand noemen we de borduurkaart. De borduurkaart blijft mijn eigendom.

Voor het maken van de borduurkaart worden eenmalig kosten in rekening gebracht en is onder andere afhankelijk van:

  • Complexiteit van het logo
  • Details in het logo
  • Het aantal kleuren
  • Het aantal steken

Als de borduurkaart klaar is kan het logo geborduurd worden.

Door de vele afhankelijkheden is het niet mogelijk een vaste prijs voor een logo vast te stellen. Maar ik maak graag een offerte voor uw specifieke logo.

Neem hiervoor contact met ons op.

Er wordt altijd eerst een proefborduring gemaakt, na goedkeuring van deze proefborduring worden de logo's pas definitief geborduurd.

Voor logo's die nog gedigitaliseerd moeten worden is de levertijd altijd in overleg.

Neem contact op.